søndag, april 29, 2012

Så ble det en Scandinavia

Etter å ha fått med meg Lars en tur på Bolia er nå sofa kjøpt og bestilt på døren kun 2 dager etter vi overtar vår nye leilighet. 
Damen i butikken syntes nok vi var enkle kunder, tror handelen tok ca 5 minutter... (hun skulle bare vist hvor mye grubling som lå bak) 

Så den 9.juli kommer det en:
Scandinavia 5½ pers. Hjørnesofa(3 hjørne 2) til vår 4-roms.

Stoffet vi valgte ble Nantes -  Multi Grey, altså den stoffprøven til høyre. Gleder meg veldig til å ha en lys stoffsofa denne gangen, så får vi bare være flinke til å ikke søle i den. 


Vi ønsker at sofaen skal være lun og myk, derfor har vi valgt å ha Duntopp i sete – Duntopp i rygg. Det koster litt ekstra, men er helt sikker på at vi ikke kommer til å angre.

Vi gikk for de høyeste bena, jeg liker at det er lett å komme under sofaen med støvsugeren. Så da ble det 15 cm hvitoljet eik, liker at man hos Bolia kan komme i etterkant og kjøpe løse ben dersom man ønsker en liten forandring. Utrolig hva ben på sofaen kan gjøre.

GLEDER MEG TIL Å FINNE PUTER og ikke minst til å synke ned i den for første gang :)


1 kommentar:

  1. Hei!

    Når dere kjøpte denne sofaen, er det da høyre eller venstre side som er lengst? Skjønner meg ikke på den forklaringen til bolia...:)

    SvarSlett