mandag, august 06, 2012

Tekstil kan være så mangt



Du trodde kanskje det var en duk på bordet? Neida, det er en fillerye fra Palma. Jeg la den egentlig på bordet for at den skulle få strekke seg ut etter å ha liggi sammenrullet, men syntes den ble en flott grov duk - så den fikk bli liggende.



 
Sakte men sikkert begynner også jeg å kunne være litt kreativ med tekstiler, leiligheten er ikke lenger tom. Møbler, tekstiler, lamper og nips har begynt å bli med meg hjem fra butikkene.

 Nye puter fra kremmerhuset og eightmood

 Og kirsebærgrener i full (tekstil)blomst!
Ja.... De er kunstige, tekstil kan være så mangt.


Nå begynner jeg gradvis å få frem litt pynt i leiligheten, noe som er utrolig deilig. Blir mye koseligere med en gang når ikke alle flater er nakne. 
Er fremdeles mye som gjenstår, vi har ingenting på veggende enda, vi mangler salongbord, vi har ikke langbenk til spisebord og vi har ikke på langt nær nok lys enda. Godt å ha noe å drive med!




5 kommentarer:

 1. Var inne å tok en sniktitt og nå begynner ting å ta form ja, liker stilen din! Gleder meg til å se mer av leiligheten og interiøret som gradvis blir med deg hjem fra shopping ;)

  SvarSlett
 2. Så fine ting du har kjøpt deg! Lik pute smak har vi også- jeg har den samme som deg:)
  Likte så godt uglelampen din også jeg!
  En fin uke til deg:)
  Klem Monica

  SvarSlett
 3. Så koselig blogg.Legger meg til som følger.Gleder meg til å følge deg videre!

  SvarSlett
 4. Fint! Kan jeg spørre hvor lampen er fra? Hvordan andre lamper har du i leiligheten din? Lurer sånn på om jeg skal bytte ut noen av jålelampene mine med noen litt røffere.

  SvarSlett
 5. Uglelampen er fra kremmerhuset, stålampen er fra R.O.O.M.
  Har ikke så mange lamper rundt omkring enda, men når de er på plass skal jeg få til et innlegg om det ;)

  SvarSlett