torsdag, august 02, 2012

Update Juli


Juli har flydd forbi, det har blitt lite fritid, lite blogging, lite sol, lite opphold egentlig, lite tid for avslapping, lite tid med venner, MEN mye tid til maling og oppussing!

Her forsvinner glassfibertapeten i stuen mens Lars flytter døren inn til soverommet slik at vi kan lage walk-in/kontor mellom hovedbad og soverom. 
Høres ut som jeg har det helt grusomt om dagen, men har det faktisk ganske bra! Har vært noen vanvittig slitsomme uker, med lite tid til annet enn flytting, bæring, maling, oppussing og slit. Nå begynner ting sakte men sikkert å falle å plass og det går gradvis opp for meg at det ER verdt alt slit! Det blir jo så fint. Jeg gleder meg veldig til vi er ferdige, men helt ferdig blir man aldri (heldigvis) men skal bli godt når alle de store tingene er på plass! 
(Oppussingsfrokost, deilig å kunne dekke bordet og kose seg litt)
Mer blogging blir det forhåpentligvis tid og energi til fremover, nå som vi har en egen leilighet og jeg faktisk har noe å blogge om igjen :) I tillegg til alt flyttestyret har vi også fått oss et nytt familiemedlem - Lord Nelson flyttet til oss for ca 2 uker siden. Akkurat som vi ikke hadde nok å drive med om dagen tenker du kanskje? Jorda, vi har det! Men det går faktisk dette også, må bare innse at det er litt hektisk i noen måneder ;) han er en utrolig artig fyr som jeg er veldig glad amor å ha fått inn i familien vår <3
(meg og Lord Nelson)
Nå skal jeg hive meg rundt og pakke, for i dag reiser vi til hytten i Sverige for å lade batterier og komme litt bort fra leiligheten hvor det faktisk er ganske vanskelig å sette seg ned å slappe av. Uansett hvor jeg ser, så ser jeg prosjekter, mangler og ting som burde blitt gjort. Så nå gleder jeg meg til å sette meg i bilen og kjøre fra regnet og til sommer, sol(i følge yr.no), bading, fisking og familikos.
(Om det skulle komme litt regn vet denne familien og kose seg likevell, i hvertall Jr. Han kaster klærne og danser i regnet, savner å være barn når jeg ser dette bildet <3 )

2 kommentarer:

  1. Nydelig gutt og nydelig kompisboff! Er det engelsk bulldog? Jeg hadde det før :) han ser uansett veldig søt ut !!! Lykke til!

    SvarSlett
  2. Ja, Engelsk Bulldog. Han er helt fantastisk, vi er så fornøyde! :)

    SvarSlett